Haemme asiakaslähtöisen liikejuridiikan kokenutta ammattilaista Tampereelle

05.05.2021

Lexia on asianajotoimisto, joka tunnetaan korkealaatuisesta ja liiketoimintalähtöisestä juridiikasta. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

Lexialaisuus näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. Toimistomme 75 asiantuntijaa ovat juridiikan huippuammattilaisia ja teemme töitä yhdessä toisiamme tukien asiakkaidemme menestyksen eteen. Lexialla on toimistot Helsingissä, Turussa ja nyt myös Tampereella, jonne laajennuimme tänä keväänä.  

Perinteisen toimeksiantopohjaisen asianajotyön lisäksi huolehdimme yritysasiakkaidemme juridisista tarpeista myös jatkuvana palveluna. Jatkuvan palvelun mallissa juristille avautuu erityislaatuinen mahdollisuus päästä syventymään asiakkaan liiketoimintaan ja työskentelemään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan avainhenkilöiden kanssa. Tällä kiinteähintaisella palvelukonseptilla vastaamme asiakkaan liiketoiminnan juridisista tarpeista kokonaisvaltaisesti, ammattitaitoisesti sekä ennakoiden ja vapautamme asiakkaan aikaa ydintoimintansa kehittämiseen.

Haemme asiakaslähtöisen liikejuridiikan kokenutta ammattilaista Tampereelle

Uusien palvelumalliemme suuren suosion vuoksi tarvitsemme riveihimme vahvistusta.

Olet etsimämme henkilö, jos olet jo rakentanut vahvan osaamisen sopimusjuridiikassa sekä yhtiöoikeudessa, tunnistat asiakkaiden erilaisia tarpeita ja osaat löytää niihin ratkaisut. Olet hankkinut kannuksesi työskentelemällä yritysjuristina tai asianajotoimistossa jo useamman vuoden ajan. Ymmärrät asiakkaan näkökulman ja osaat yhdistää juridisen osaamisesi liiketoiminnan tavoitteisiin. Generalistina pystyt tukemaan asiakasta monenlaisten juridisten ongelmien ratkaisemisessa ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn asiakkaan organisaatiossa. Asetat asiakkaan etusijalle ja näet juridiikan menestyvän liiketoiminnan mahdollistajana, et hidasteena.

Lisäpisteitä saat erityisosaamisesta ICT:n, yritysjärjestelyjen, vaativien sopimusneuvottelujen tai julkisten hankintojen parista. Mikäli hallitset projektisopimukset, jakelusopimukset, palvelusopimukset sekä laite- ja laitostoimitukset, olet asiakkaidemme toiveiden täyttymys.

Tule kehittämään kanssamme tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa ja me lupaamme auttaa sinua menestymään urallasi. Kiinnostavien työtehtävien ja asiakkaiden lisäksi saat toimialan parhaat työkaverit sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet.

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on itseluottamusta, hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivista asennetta. Kansainvälisen asiakaskuntamme palvelemiseksi edellytämme vahvaa englannin kielen taitoa. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Corporate Advisory- ja M&A -praktiikoiden sekä Jatkuva palvelu -liiketoimintayksikön vetäjä, osakas Saara Ryhtä, puh. + 358 40 642 9740, saara.ryhta@lexia.fi.

Vakituinen kokopäivätyö alkaa heti, kun löydämme sopivan henkilön. Lähetäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 23.5.2021 mennessä osoitteella rekry@lexia.fi.

Back to Top