Haemme asiakaslähtöisen liikejuridiikan kokenutta ammattilaista Tampereelle

10.08.2022

Lexia on korkealaatuisesta juridiikasta ja liiketoimintalähtöisestä otteestaan tunnettu asianajotoimisto, joka keskittyy asiakkaidensa menestyksen varmistamiseen. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

Lexialaisuus näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. Noin 80 asiantuntijaamme tekee huippujuridiikkaa toisiaan sparraavalla asenteella Helsingissä, Oulussa, Turussa ja Tampereella.  

Haemme asiakaslähtöisen liikejuridiikan kokenutta ammattilaista Tampereelle

Olet etsimämme uusi lexialainen, jos olet jo rakentanut vahvan osaamisen sopimusjuridiikassa sekä yhtiöoikeudessa ja tunnistat asiakkaiden tarpeet. Olet hankkinut kannuksesi työskentelemällä yritysjuristina tai asianajotoimistossa useamman vuoden ajan. Ymmärrät asiakasnäkökulman ja osaat yhdistää juridisen osaamisesi liiketoiminnan tavoitteisiin. Generalistina pystyt tukemaan asiakasta monenlaisten juridisten ongelmien ratkaisemisessa ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn asiakkaan organisaatiossa. Asetat asiakkaan etusijalle ja näet juridiikan menestyvän liiketoiminnan mahdollistajana, et hidasteena. 

Pystyt tukemaan asiakasta monenlaisten juridisten ongelmien ratkaisemisessa. Lisäksi arvostamme erityisosaamisesta yritysjärjestelyissä, teollisuuden sopimuksissa tai energia-alan hankkeissa.

Tule kehittämään kanssamme tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa ja me lupaamme auttaa sinua menestymään urallasi. Kiinnostavien työtehtävien ja asiakkaiden lisäksi saat parhaat työkaverit sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet.

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on itseluottamusta, hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivista asennetta. Kansainvälisen asiakaskuntamme palvelemiseksi edellytämme vahvaa englannin kielen taitoa. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Corporate Advisory ja M&A -praktiikoiden sekä Jatkuva palvelu -liiketoimintayksikön vetäjä, osakas Saara Ryhtä, puh. +358 40 642 9740, saara.ryhta@lexia.fi.

Vakituinen kokopäivätyö alkaa heti, kun löydämme sopivan henkilön. Lähetäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 28.8.2022. Jätä hakemuksesi >>

Back to Top