Haemme asiakaslähtöisen liikejuridiikan kokenutta ammattilaista

01.02.2021

Haemme liikejuridiikan ammattilaista Turkuun

Lexia on korkealaatuisesta juridiikasta ja liiketoimintalähtöisestä otteestaan tunnettu asianajotoimisto, joka keskittyy asiakkaidensa menestyksen varmistamiseen. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

Lexialaisuus näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. 70 asiantuntijaamme tekee huippujuridiikkaa toisiaan sparraavalla asenteella Helsingissä ja Turussa.  

Perinteisen toimeksiantopohjaisen tekemisen lisäksi hoidamme asiakkaidemme juridisia tarpeita myös jatkuvana palveluna. Tällä mallilla juristi pääsee syvemmälle asiakkuuteen ja pystyy tukemaan liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Kiinteähintaisen lakituen konseptilla hoidamme asiakkaan juridiikan kokonaisvaltaisesti, ammattitaitoisesti sekä ennakoiden ja vapautamme asiakkaan keskittymään omaan ydintoimintaansa.

Uusien palvelumalliemme suuren suosion vuoksi tarvitsemme riveihimme vahvistusta.

Olet etsimämme, jos olet jo rakentanut vahvan osaamisen sopimusjuridiikassa sekä yhtiöoikeudessa ja tunnistat asiakkaiden tarpeet. Olet hankkinut kannuksesi työskentelemällä yritysjuristina tai asianajotoimistossa jo useamman vuoden ajan. Ymmärrät asiakasnäkökulman ja osaat yhdistää juridisen osaamisesi liiketoiminnan tavoitteisiin. Generalistina pystyt tukemaan asiakasta monenlaisten juridisten ongelmien ratkaisemisessa ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn asiakkaan organisaatiossa. Asetat asiakkaan etusijalle ja näet juridiikan menestyvän liiketoiminnan mahdollistajana, et hidasteena.

Jos sinulla on tämän lisäksi osaamista vaativista sopimusneuvotteluista, sopimusten laatimisesta ja kommentoimisesta, hallitset projektisopimukset, jakelusopimukset, palvelusopimukset, laite- ja laitostoimitukset, olet asiakkaidemme toiveiden täyttymys. Lisäpisteitä saat erityisosaamisesta vaikkapa ICT:n tai julkisten hankintojen parista.  

Tule kehittämään kanssamme tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa ja me lupaamme auttaa sinua menestymään urallasi. Kiinnostavien työtehtävien ja asiakkaiden lisäksi saat parhaat työkaverit sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet toimistoillamme Helsingissä tai Turussa. Voit halutessasi työskennellä myös Tampereelta käsin.

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on itseluottamusta, hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivista asennetta. Kansainvälisen asiakaskuntamme palvelemiseksi edellytämme vahvaa englannin kielen taitoa. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Corporate Advisory ja M&A -praktiikoiden sekä Jatkuva palvelu -liiketoimintayksikön vetäjä, osakas Saara Ryhtä, puh. +358 40 642 9740, saara.ryhta@lexia.fi.

Vakituinen kokopäivätyö alkaa heti, kun löydämme sopivan henkilön. Lähetäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 22.2.2021 mennessä osoitteella rekry@lexia.fi.

Back to Top