H2H Performance

04.02.2016

”Lexia on avustanut meitä useita vuosia startup -vaiheesta nykyiseksi kasvuyritykseksi, viimeksi HeiaHeia.com ja Hintsa Performancen fuusiossa” – Jussi Räisänen, Toimitusjohtaja H2H Performance.

Lexia avusti online-hyvinvointipalvelu HeiaHeia.com:n ja valmennusyritys Hintsa Performancen fuusiossa sekä toimi oikeudellisena neuvonantajana yhtiön 2,3 miljoonan euron rahoituskierroksella. Yhdistymisen jälkeen yhtiön nimi on H2H Performance. Sekä Hintsa että HeiaHeia säilyvät edelleen yhtiön tuote- ja palvelubrändeinä.

Rahoituskierroksella uusiksi omistajiksi tulivat Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen sekä yksityiset sijoitusrahastot HS5 Capital Oy ja TRK Group AS.

Lexian vastuuhenkilöinä toimivat Partner Markus Myhrberg ja Senior Associate Olli Kotila.

H2H Performancen tieteellisenä johtajana toimii Aki Hintsa. Hän keräsi hiljattain Maailman talousfoorumissa Davosissa paljon huomiota pitämissään valmennustilaisuuksissa. HeiaHeian kanssa kehitetty Hintsa Better Life -sovellus lanseerattiin tapahtumassa ja useampi kansainvälinen suuryritys kiinnostui yhtiön ainutlaatuisista valmennuspalveluista. Lue lisää Helsingin Sanomien artikkelista: http://www.hs.fi/talous/a1453445216956

Back to Top