Fennica Toimitilat I -rahasto

20.07.2016

1.2.2016

Fennica Toimitilat I -rahasto sijoittaa kasvukeskusten toimitilakiinteistöihin, joita ovat pääsääntöisesti toimisto-, liike-, majoitus ja logistiikkakiinteistöt. Fennian kiinteistöalan ammattilaiset analysoivat sijoituskohteet ja lisäksi ulkopuoliset riippumattomat arvioitsijat määrittävät salkun kiinteistöjen markkina-arvon kvartaaleittain, kuin myös osto- ja myyntitilanteissa. Rahaston kulurakenne on tehokas johtuen suuresta hallinnoitavan kiinteistövarallisuuden määrästä.

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I osti kaksi toimitilakiinteistöä Keskinäiseltä työeläkevakuutusyhtiö Elolta vuoden 2015 lopussa. Lexia toimi kaupassa Fennican oikeudellisena neuvonantajana.

Kiinteistöt sijaitsevat Tampereella ja Vantaalla. Tampereella Kaupin sairaala-alueella sijaitseva F-Medi II -toimistokiinteistö on suuruusluokaltaan noin 5 000 m2 ja Vantaan Koivuhaassa sijaitseva MotorCenter Avian liikekiinteistö noin 2 800 m2. Molemmat kiinteistöt ovat monikäyttäjäkohteita ja niissä on yhteensä 28 vuokralaista.

Back to Top