Digitaalisella koulutusalustalla toteutettu GDPR-koulutus on kustannustehokasta ja käytännönläheistä

04.04.2018

EU:n tietosuoja-asetus eli GDPR vaatii useimmissa yrityksissä henkilöstön koulutusta. Lexian ja sähköisen oppimisen palveluita tarjoavan Apprix Oy:n yhteistyössä kehittämä ja digitaaliseen oppimisympäristöön viety tietosuojakoulutus on helppo ja nopea tapa perehdyttää henkilöstö uuden asetuksen tuomiin muutoksiin.

 

Yrityksen toimintaan ja toimialaan räätälöidyt kysymykset auttavat henkilöstöä ymmärtämään asetuksen tuomat käytännön muutokset. Oppimisympäristö on todella helppo ottaa käyttöön eikä vaadi suuria panostuksia yritykseltä. Henkilöstö puolestaan suorittaa koulutuksen itselleen parhaiten sopivana ajankohtana. Käytännönläheinen ja omaan työhön sidottu koulutus helpottaa oppimista ja henkilöstölle jää selkeä käsitys tietosuoja-asetuksen vaikutuksista yrityksen toimitaan.

 

Juristien ja pedagogien yhteistyössä kehittämä oppimisympäristö mittaa, tallentaa ja analysoi henkilöstön oppimistulokset. Kerätty tieto mahdollistaa oman organisaatoin oppimisprosessien ymmärtämisen ja yksityiskohtaisen kehittämisen.

 

Tutustu tarkemmin E-learning-ratkaisuihimme >>

 

Lisätiedot:

Jukka Jaakkola, asiakkuusjohtaja, puh. +358 40 621 7221, jukka.jaakkola@lexia.fi

Back to Top