Chambers and Partners rankkasi jälleen Lexian TMT- ja riidanratkaisupraktiikat parhaimpien joukkoon

15.03.2019

Chambers and Partners rankkasi jälleen Lexian TMT- ja riidanratkaisupraktiikat parhaimpien joukkoon - Lexia

Asianajotoimistoja tutkiva tutkimuslaitos Chambers and Partners rankkaa vuosittain asianajotoimistojen asiantuntijuutta ja on nyt julkistanut tutkimustensa tulokset. Chambers and Partners suosittelee juuri julkaistussa Europe 2019 -julkaisussaan Teknologia, Media ja Telekommunikaatio eli TMT-praktiikkaamme Band 3:ssa sekä riidanratkaisupraktiikkaamme Recognized practitioner -kategoriassa.

 

Suosittelemiensa asianajajien joukkoon Chambers on viime vuoden tapaan nostanut osakas ja TMT-praktiikan vetäjä Sami Rintalan Up and Coming -kategoriassa. Asiakkaat kiittävät hänen syvällistä tietämystään teknologiatransaktioista ja hänen tinkimätöntä keskittymistä asiakkaiden etujen suojaamiseen.

 

TMT-tiimin asiantuntemusta Chambers luonnehtii seuraavasti: ”Vahva TMT-osasto, joka hoitaa laajasti erilaisia riita- ja sopimustoimeksiantoja. Asiantuntemukseen kuuluu kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaiden neuvonta ulkoistamisesta, tietosuojasta, sopimusneuvotteluista ja hankinnoista. Yrityksen asiakaskunta sisältää media-, IT- ja kuljetusalan yrityksiä, ja se on suosittu valinta startuppien keskuudessa. Uusi asiakas Zora Biosciences vahvistaa tiimin jalansijaa terveydenhuollon alalla.”

 

Tutkimuksessa haastateltu asiakas on todennut Lexian pystyvän tukemaan sekä liike- että oikeudellisia näkökohtia kunnianhimoisessa, kohdennetussa ja ratkaisukeskeisessä muodossa ja että kanssamme on saavutettu erinomaisia tuloksia. Yhdeksi TMT-praktiikan onnistumisista Chambers nostaa Varjon tukemisen neuvotteluissa sopimusvalmistajan kanssa. Tutustu tarkemmin asiakastarinaamme Varjosta >>

 

Chambers listaa vuosittain eri maissa toimivia asianajotoimistoja ja niiden osaamisalueita. Tutkijat haastattelevat tuhansia asianajajia ja heidän asiakkaitaan selvittäessään toimistojen osaamista sekä asiakastyytyväisyyttä.

 

Tutustu aiheeseen tarkemmin Chambersin sivuilla >>

 

Back to Top