YIT

Toimimme YIT:n neuvonantajana useissa kiinteistökaupoissa

"Työskentely Lexian kanssa on ollut mutkatonta ja olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhömme”, transaktioasiantuntija Hedi Grass, YIT Rakennus Oy.

”YIT on rakennusalan edelläkävijä, joka luo kestävää kaupunkiympäristöä rakentamalla asuntoja, toimitiloja, infrastruktuuria ja kokonaisia alueita yli 100 vuoden kokemuksella. Lexian juridinen asiantuntemus ja asiakaslähtöinen palveluasenne auttoi meitä viemään maaliin muun muassa 75 miljoonan euron kaupan Hemsö Fastighets AB:n kanssa. Työskentely Lexian kanssa on ollut mutkatonta ja olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhömme”.

Hedi Grass, transaktioasiantuntija, YIT Rakennus Oy

 

YIT myi hoivahybridihankkeen Northern Horizonin hoivakiinteistörahastolle – Toimimme kaupassa YIT:n neuvonantajana

YIT allekirjoitti sopimuksen Northern Horizonin hallinnoiman hoivakiinteistörahaston kanssa Komiakulma-hoivahybridihankkeen toteuttamisesta Seinäjoelle. Hankkeen arvo on noin 13 miljoonaa euroa. Rakentaminen on aloitettu joulukuussa ja kohde valmistuu keväällä 2018.

 

Avustimme YIT:tä kaupan rakenteen suunnittelussa ja toimimme neuvonantajana neuvotteluissa.

 

Hoivahybridi on erityisesti ikääntyville sopiva asumisratkaisu, joissa palvelusasumisen yhteyteen toteutetaan palvelu- tai vuokra-asuntoja tai näiden yhdistelmiä. 

YIT teki 75 miljoonan euron puitesopimuksen hoivahankkeiden rakentamisesta Suomeen – Lexia toimi kaupassa YIT:n neuvonantajana

YIT on allekirjoittanut puitesopimuksen ruotsalaisen kiinteistösijoitusyhtiö Hemsö Fastighets AB:n kanssa yhdeksän hoivahankkeen rakentamisesta Suomeen. Jos puitesopimuksen alaiset kohteet toteutuvat, niiden kokonaisarvo on noin 75 miljoonaa euroa. Rakennettavat kohteet ovat hoivakoteja, päiväkoteja sekä palvelu- ja vuokra-asuntokohteita ikääntyville.

 

Avustimme YIT:tä kaupan rakenteen suunnittelussa, neuvotteluissa sekä sopimusten tekemisessä.

Back to Top