Union Investment

Kiinteistöomistamisen ja kiinteistöhallinnan palveluja Union Investmentille

Union Investmentin Suomen vuokrasopimuksiin päivitettiin ekotehokkaat sopimuslausekkeet.

Union Investment on varainhallintayritys, joka tarjoaa laajan valikoiman sijoitusratkaisuja lukuisissa varallisuusluokissa ja eri alueilla kansainvälisesti. Union Investment on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, jolla on yli 50 vuoden kokemus kiinteistöjen hallinnoinnista. Yhtiö hallinnoi yli 30 miljardin omaisuutta.

Toimimme Union Investmentin Suomen lainopillisena neuvonantajana. Avustamme erityisesti Union Investmentin liikehuoneistojen sijoitustoimintaan sekä kiinteistöjen hallinnointiin liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.

Laadimme osana laajempaa liikehuoneistojen vuokrasopimusasiakirjoja koskevaa hanketta Union Investmentin Suomen standardivuokrasopimuksiin ekotehokkaat sopimuslausekkeet.

Ympäristöystävällisten vuokrasopimusehtojen (Green lease clauses) avulla on mahdollista tehostaa sekä vuokralaisen että vuokranantajan tavoitteita toimia yhä vastuullisemmin. Ekotehokkuus kehittää myös kiinteistöomaisuuden arvoa. Hyödyntämällä liikehuoneiston vuokrasopimuksissa ekotehokkaita sopimuslausekkeita toimijoilla on mahdollisuus parantaa rakennetun ympäristön energiatehokkuutta ja korostaa kiinteistöliiketoiminnan ympäristöarvoja kannattavalla ja kaikkien osapuolten edut huomioon ottavalla tavalla.

Jos ympäristöystävälliset vuokrasopimusehdot kiinnostavat enemmänkin, tutustu artikkeliimme ”Ekotehokkuus on tätä päivää myös kiinteistön vuokrasopimuksissa” >>

Back to Top