Union Investment

Kiinteistöomistamisen ja kiinteistöhallinnan palveluja Union Investmentille

Union Investmentin Suomen vuokrasopimuksiin päivitettiin ekotehokkaat sopimuslausekkeet

Union Investment on varainhallintayritys, joka tarjoaa laajan valikoiman sijoitusratkaisuja lukuisissa varallisuusluokissa ja eri alueilla kansainvälisesti. Union Investment on maailmanlaajuisesti toimiva tulevaisuusorientoitunut yritys, jolla on yli 50 vuoden kokemus kiinteistöjen hallinnoinnista. Yhtiö hallinnoi yli 30 miljardin omaisuutta.

 

Lexia toimii Union Investmentin Suomen lainopillisena neuvonantajana. Avustamme erityisesti Union Investmentin liikehuoneistojen sijoitustoimintaan sekä kiinteistöjen hallinnointiin liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä.

 

Lexia on osana laajempaa liikehuoneistojen vuokrasopimusasiakirjoja koskevaa hanketta laatinut Union Investmentin Suomen standardivuokrasopimuksiin myös ekotehokkaat sopimuslausekkeet.

 

Ympäristöystävällisten vuokrasopimusehtojen (Green lease clauses) avulla on mahdollista tehostaa sekä vuokralaisen että vuokranantajan tavoitteita toimia yhä vastuullisemmin. Ekotehokkuus kehittää myös kiinteistöomaisuuden arvoa. Hyödyntämällä liikehuoneiston vuokrasopimuksissa ekotehokkaita sopimuslausekkeita toimijoilla on mahdollisuus parantaa rakennetun ympäristön energiatehokkuutta ja korostaa kiinteistöliiketoiminnan ympäristöarvoja kannattavalla ja kaikkien osapuolten edut huomioon ottavalla tavalla.

 

Lue lisää ekotehokkaista sopimuslausekkeista oheisesta tiedote -painikkeesta.

Back to Top