Setlementtiasunnot Oy / Setlementtiasumisoikeus Oy

"Rohkean toimintatavan pohjalle tarvitaan vahvaa juridista osaamista"

Lexia toimii Setlementtiasunnot Oy:n ja Setlementtiasumisoikeus Oy:n lainopillisena neuvonantajana.

Setlementtiasunnot Oy on yhteisöllinen asuntorakennuttaja. Setlementti tuo asumiseen ihmiskeskeisyyttä, ihmisten taitojen ja osaamisen tunnistamista sekä erilaisuuden hyväksymistä.

Setlementtiasunnot on yhteisöjen rakentaja, asumisen palvelujen moniosaaja ja yhteiskunnallisesti kestävän asumisen tuottaja.

Setlementtiasunnot Oy ja Setlementtiasumisoikeus Oy rakennuttavat ja omistavat vuokra- ja asumisoikeustaloja. Asukkaina ovat elämänsä eri vaiheissa olevat henkilöt. Yhtiöt ovat aidosti yleishyödyllisiä, yhteiskunnallisia ja niiden toimintaa ohjaavat yhtiöiden hallitukset, joissa mukana ovat myös asukasedustajat sekä omistajana Setlementtiliitto.

Setlementtiasuntoje palvelukonseptiin kuuluu talokohtainen yhteisökoordinaattori, jonka avulla tuetaan myös niitä asukkaita, joilla on vaikeuksia asua itsenäisesti. Asumisessa toteutuu yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen, vastuu itsestä ja naapureista, yksin elävänkään ei tarvitse olla yksinäinen.

Lexia toimii kokonaisvaltaisesti Setlementtiasunnot Oy:n ja Setlementtiasumisoikeus Oy:n lainopillisena neuvonantajana käsittäen juridiset toimeksiannot sekä helpdesk-palvelun.

Back to Top