Ovenia

Avustamme Oveniaa päivittäin oikeudellisissa kysymyksissä

"Lexia on perehtynyt syvällisesti liiketoimintaamme ja olemme aina tunteneet olevamme osaavissa käsissä."

Ovenia on nopeasti kasvava suomalainen yritys, jonka konsernin muodostavat emoyhtiö Ovenia Group Oy, kiinteistöjohtamista tarjoava Ovenia Oy, isännöintipalveluja tarjoava Ovenia Isännöinti Oy sekä kauppakeskusjohtamista ja liiketilakehitystä tarjoava Realprojekti Oy. Yhtiö toimii valtakunnallisesti yhteensä 23 paikkakunnalla ja sen palveluksessa on 600 kiinteistöalan ammattilaista.

 

”Ovenia palvelee kiinteistöjen omistajia ja tilojen käyttäjiä. Vastuullamme on jo noin 72 000 asuntoa, 19 kauppakeskusta ja yli 6 000 muuta toimitilaa. Lexia on perehtynyt syvällisesti liiketoimintaamme ja olemme aina tunteneet olevamme osaavissa käsissä. Saamme vastauksia nopeasti ja asiat hoituvat ketterästi.”

General Counsel Nea Kuusinen ja Henkilöstöpäällikkö Mia Penttinen, Ovenia

 

Lexia avustaa Oveniaa kiinteistöjen manageeraamiseen, asunto-osakeyhtiöihin ja isännöintiin liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Lisäksi Lexia järjestää Ovenian asiantuntijoille koulutustilaisuuksia asumiseen ja isännöintiin liittyvistä ajankohtaisista juridisista aiheista sekä tarjoaa Ovenia Isännöinnille päivittäistä oikeudellista tukea help-desk -palvelun muodossa.

Back to Top