FIM Kiinteistö Oy

Finanssi- ja vakuutusoikeuden palveluja FIM Kiinteistöt Oy:lle

Lexia osallistui neuvonantajana kiinteistösijoitusrahaston juridiikkaan ja kiinteistöjen hankintaprosesseihin hoitaen rahoitus- ja vakuusjärjestelyjä.

FIM on suomalainen varainhoitotalo, joka tarjoaa yli 20 vuoden kokemuksella yksilöllisiä ja monipuolisia sijoitus- ja varainhoitopalveluja. Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa sekä Tukholmassa sijaitsevien toimipisteiden lisäksi FIM palvelee asiakkaitaan kattavasti verkossa. Kokeneet sijoitusalan ammattilaiset palvelevat niin yksityissijoittajia, yrityksiä ja yhteisöjä kuin keskeisiä instituutioita.

Elokuusta 2013 lähtien FIM on ollut osa suomalaista S-Pankkia. FIM-konserniin kuuluvat emoyhtiö FIM Oyj:n lisäksi tytäryhtiöt FIM Sijoituspalvelut Oy, FIM Kiinteistö Oy ja FIM Varainhoito Oy.

Olemme toimineet FIM Kiinteistö Oy:n neuvonantajana useissa tilanteissa. Näihin ovat kuuluneet mm. kiinteistösijoitusrahaston juridiikka ja osallistuminen kiinteistöjen hankintaprosesseihin hoitamalla rahoitus- ja vakuusjärjestelyjä. Olemme myös olleet mukana kehittämässä konseptia, jossa liisataan tonttimaata kiinteistöille.

Back to Top