Fellow Finance

Pohjoismaiden suurin joukkorahoituspalvelu Fellow Finance kansainvälistyy vauhdilla – Lexia tukee kasvua innovatiivisilla ratkaisuilla

Lexia tukee Fellow Financea oikein tekemisen kulttuurissa ja sääntelyn taklaamisessa. Tunnemme juridisten kysymysten vaikutukset liiketoimintaan, poistamme tuloksenteon esteet ja etsimme sääntelystä mahdollisuudet.

Fellow Finance tarjoaa Pohjoismaiden suurimman joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelun, jonka kautta yksityishenkilöt ja yritykset voivat hakea tai antaa lainaa. Fellow Financen tavoitteena on olla lähitulevaisuudessa Euroopan johtava lainamuotoista joukkorahoituspalvelua yksityishenkilöille ja yrityksille tarjoava yhtiö.

Fellow Finance ostaa juridiset palvelunsa Lexialta jatkuvana palveluna. Näin pääsemme yhteistyössä syvemmälle kuin toimeksiantopohjaisissa toimeksiannoissa ja Fellow Finance saa liiketoimintalähtöistä sekä ennakoivaa lakipalvelua kiinteään kuukausihintaan.

Lexia tukee Fellow Financea erityisesti oikein tekemisen kulttuurissa ja sääntelyn taklaamisessa. Tunnemme juridisten kysymysten vaikutukset liiketoimintaan, poistamme tuloksenteon esteet ja etsimme sääntelystä mahdollisuuksia.

”Fellow Finance on toimintakulttuuriltaan joustava ja luotettava toimija, joten meidänkin pitää olla innovatiivisia. Heidän tarpeensa haastavat myös meidät miettimään uusia näkökulmia ja out of the box -ratkaisuja”, osakas ja Fellow Financen Client Manager Olli Kiuru kertoo.

Globaalit trendit ovat tukeneet joukkorahoitusmarkkinan kasvua ja odotuksissa on kasvun jatkuminen myös tulevaisuudessa. Fellow Finance listautui lokakuussa 2018 Nasdaq First North Finland ja uskoo vahvasti tulevaisuuteen.

”Vaivaton ja pääasiassa maksuton palvelumme haastaa perinteiset sijoitus- ja rahoitusmuodot. Näemme markkinoilla useita kasvun ajureita kuten teknologian kehittymisen tuomat mahdollisuudet sekä perinteisten rahoitusinstrumenttien alhaiset tuotto-odotukset ja palvelujen helppokäyttöisyyttä ja nopeaa saatavuutta suosivat kuluttajatrendit”, sanoo toimitusjohtaja Jouni Hintikka.

Läheisellä yhteistyöllä Lexia on auttanut Fellow Financea varmistamaan, että se toimii omien asiakkaiden suuntaan vastuullisesti. Fellow Finance Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa Finanssivalvonnalta. Yrityksellä on myös suuria suunnitelmia: osakeannista saadut varat käytetään kansainvälisen kasvun ja toiminnan laajentamisen rahoittamiseen. Lexia on mukana myös tässä kasvussa.

Back to Top