Haemme asiakaslähtöisen liikejuridiikan ammattilaista Helsinkiin tai Turkuun

27.08.2018

Haemme asiakaslähtöisen liikejuridiikan ammattilaista Helsinkiin tai Turkuun - Lexia

 

Lexia on asiakkaiden menestykseen keskittyvä asianajotoimisto. Palveluksessamme on noin 70 asiantuntijaa. Olemme toimialamme suunnannäyttäjä asiakaslähtöisyydessä ja se on tehnyt meistä Suomen nopeimmin kasvavan asianajotoimiston. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa.

 

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. Teemme juridiikkaa toisiamme sparraavalla asenteella Helsingissä ja Turussa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

 

Perinteisten toimeksiantojen lisäksi hoidamme asiakkaidemme juridisia tarpeita kokonaisvaltaisena jatkuvana palveluna. Palvelukonseptissa juristi pääsee syvemmälle asiakkaan toimintaan ja pystyy tukemaan liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Jatkuvassa palvelussa hoidamme asiakkaan juridiset huolet kokonaisvaltaisesti, ennakoiden ja kiinteällä kuukausihinnalla. Näin asiakkaamme voi keskittyä omaan ydintoimintaansa.

 

Oletko pro ja rento?

 

Haemme asiakaslähtöisen liikejuridiikan ammattilaista Helsinkiin tai Turkuun

 

Jatkuvan palvelun suuren suosion vuoksi tarvitsemme riveihimme vahvistusta. Olet etsimämme, jos olet jo rakentanut vahvan osaamisen sopimus- sekä liikejuridiikassa ja ymmärrät asiakkaidemme tarpeet. Olet hankkinut kannuksesi yritysjuristina tai asianajotoimistossa. Ymmärrät asiakasnäkökulman ja osaat yhdistää juridisen osaamisesi liiketoiminnan tavoitteisiin. Generalistina pystyt tukemaan asiakasta monenlaisten juridisten ongelmien ratkaisemisessa. Arvostamme myös erityisosaamista joltain muulta juridiikan osa-alueelta, kuten  ICT:stä, kansainvälistymisestä, yritysjärjestelyistä tai kilpailuoikeudesta. Asetat asiakkaan etusijalle ja näet juridiikan menestyvän liiketoiminnan mahdollistajana.

 

Jos olet, saatat olla uusi lexialainen.

 

Kehität kanssamme tulevaisuuden asianajotoimiston menestystarinaa ja me autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Kiinnostavien työtehtävien ja asiakkaiden lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet.

 

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on itseluottamusta, hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivista asennetta. Kansainvälisen asiakaskuntamme palvelemiseksi edellytämme vahvaa englannin kielen taitoa. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat Jatkuva palvelu -liiketoimintayksikön vetäjä Saara Ryhtä, puh. +358 40 642 9740, ke 29.8. klo 15-16, ke 5.9. 14-15 ja ke 12.9. klo 13-14saara.ryhta@lexia.fi sekä Chief Happiness Officer Maria Hämäläinen, puh. +358 40 167 9659, ke 29.8. klo 13-14 ja ke 12.9. klo 14-15, maria.hamalainen@lexia.fi.

 

Vakituinen kokopäivätyö alkaa heti, kun löydämme sopivan henkilön. Lähetäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 21.9.2018 mennessä osoitteella rekry@lexia.fi.

 

Tutustu tarkemmin Jatkuvaan palveluumme >>

 

Videolla Senior Associate Anna Bernitz kertoo, mitä Jatkuva palvelu tarkoittaa juristin näkökulmasta >>

Back to Top