Haemme kiinteistöjuridiikkaan erikoistunutta juristia Helsinkiin tai Turkuun

21.01.2019

Lexia on asiakkaiden menestykseen keskittyvä asianajotoimisto. Palveluksessamme on noin 70 asiantuntijaa. Olemme toimialamme suunnannäyttäjä asiakaslähtöisyydessä ja se on tehnyt meistä Suomen nopeimmin kasvavan asianajotoimiston. Meillä pääset toteuttamaan toimialamme muutosta eturintamassa.

 

Palvelumme näkyy suoraviivaisena otteena, positiivisena energiana sekä tinkimättömänä asenteena. Teemme juridiikkaa toisiamme sparraavalla asenteella Helsingissä ja Turussa. Haluamme, että meillä on asianajoalan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät.

 

Asumisen, rakentamisen ja kiinteistöjuridiikan parissa meillä työskentelee 15 asiantuntijaa. Haemme tiimin vahvistukseksi kiinteistöjuridiikkaan erikoistunutta juristia Helsinkiin tai Turkuun 

 

Oletko pro ja rento?

 

Olet kerryttänyt jo vähintään neljän vuoden kokemuksen kiinteistöalan juridiikasta. Hallitset asumisen ja rakentamisen juridiikan ja sinulla on mahdollisesti aiempaa kokemusta kiinteistökehitysprojekteissa työskentelystä.

 

Suoriudut haasteellisista neuvottelutilanteista ja vaativista toimeksiannoista itsenäisesti. Asianajajatutkinnon katsomme eduksi ja erityisenä etuna pidämme kokemusta kiinteistötransaktioista.

 

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on itseluottamusta, hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivista asennetta. Kansainvälisen asiakaskuntamme palvelemiseksi edellytämme vahvaa englannin kielen taitoa. Sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

 

Jos olet, saatat olla uusi lexialainen.

 

Oivallat asiakasnäkökulman ja liike-elämän tarpeiden yhdistämisen juridiseen osaamiseen. Teemme huippulaatua hyvällä meiningillä – jos omaat näitä piirteitä, saatat olla seuraava lexialainen.

 

Kehität kanssamme tulevaisuuden asianajo­toimiston menestystarinaa, ja me autamme sinua menestymään omassa roolissasi. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi saat joukon mahtavia työkavereita sekä erinomaiset työskentely- ja kehittymismahdollisuudet toimistoissamme Helsingissä tai Turussa.

 

Kerro meille, mitä haluat uraltasi ja miten voimme yhdessä rakentaa juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan työsuhteen.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa osakas ja praktiikan vetäjä Arto Kaikkonen, puh. +358 400 408 309 tai [email protected]

 

Vakituinen kokopäivätyö alkaa heti, kun löydämme sopivan henkilön. Lähetäthän siis hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 17.2.2019 mennessä osoitteella [email protected].

 

Back to Top